נשלחה על ידי:
הורה דואג!
נושא: לאור היקרה
בתאריך: 4/9/2010 01:11
|
|
תוכן ההודעה:
לאור היקרה שלום רב.
מצער לקרוא על כל ההתנהגות הנבזית בחלק מהמקומות בצה"ל, מפקדים מקבלים את הסמכתם בלא שוב אבחנה ובדיקה.
אני מכיר טוב מאוד ומקרוב את המערכת הרקובה הזו ואני שוב חוזר ומדגיש, חייבים להיות עקשנים, לא להרפות, להתקשר, להתלונן, לכתוב ויש הרבה מה לעשות בשביל לעזור לילדים שלנו.
אור -את רוב הקשר שלי עם המפקדים של הילדים שלי עשיתי ואני עושה דרך הפון שלי והרוב הגדול גם בהודעות SMS למפקדים (הודעות חשובות אני שומר) , אני שוב מציין ואל פחד, תעשי כמוני , תהיי הדוברת והעו"ד של הבת שלך, תלמדי את המפקדים/מפקדות של ביתך שאת צמודה אליה ולא יעזור להם כלום!, תגידי תמיד שאת קובעת מי ידבר איתם וזו זכותך המלאה, תגידי שהבת ביישנית ולא מסוגלת ואת הפה שלה, תקבעי להם עובדות, את תתקשרי להודיע על אחורים, את תוציאי למפקדים הודעות SMS תקבעי להם עובדות ותאמיני לי שזה עובד. ציינתי לך שהמפקדים לא אוהבים ולא נוח להם שההורים מתערבים, אבל זו זכות ההורים וחובתם לעזור לבן לבת כשהם במצוקה, תאמיני לי שבסוף המפקדים מתרגלים להורים ה "נודניקים" והטיפול והיחס משתנים פלאים! אני שוב ושוב חוזר לך על הדברים, אור-תקראי מה שאני כותב, תפנימי ותפעלי מהר!
אור- הכי חשוב ומנסיוני, אל תחלמי, תתקשרי ומייד למזו"ר מדור תלונות רפואי 03-9489999 שלוחה 3 אם יש בטל´ תור ארוך, יש מזכירה שאת משאירה בה את פרטייך ומס´ הטל´ שלך וחוזרים אלייך ומייד, גם תכתבי הכל תתעדי כפי שאת כותבת כאן יפה (זמנים, שמות, מה היה בדיוק) ותשלחי תלונה לקצינת פניות הציבור וגם למזו"ר מדור רפואי. אם יש מפקדים סורחים ויש עילה מספיקה אז תגישי קבילה לנציב קבילות החיילים, הם מטפלים מעולה ומי שצריך חוטף בראש וזה באמת מרגיע את ה-"מפקדים" שפועלים על דעת עצמם. יש את כל הכתובות ודרכי התקשורת באינטרנט, תשיגי דרך גוגל. מאחל לך ולמשפחתך חיים טובים ובריאות.
|
|
|
|

|
19:42 | 31/3/2010 |
עבור אור. - הורה שדואג
|
|
10:47 | 4/1/2010 | תודה רבה .... עידכון - אור |
|
17:57 | 4/1/2010 | לאור שלום - הורה שדואג |