ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  הורה שדואג
נושא: לאור שלום
בתאריך: 4/1/2010  17:57

תוכן ההודעה:

שלום. אני שמח שקראת את מה שרשמתי לך ואני מקווה שתאמצי את הדברים. רציתי להביא לידיעתך, שהבת שלי גם נמצאת בקשיים בשירות וללא תמיכתי היא היתה אבודה ולא רוצה לחשוב מה היה קורה איתה ללא עזרתי. כמובן שהמפקדים לא מוכנים ולא נוח להם שההורים מתערבים, זה מלחיץ אותם לדעת שייש מי שמפקח מבחוץ, מי שעוקב, בודק ומתלונן מתי שצריך ולכן הם המפקדים מנסים כל הזמן ליצור לחץ על החיילים שכביכול : "אסור להורים להתערב בעינייני הצבא". וכמובן שזו המצאה נוחה שלהם המפקדים. ההורים רשאים, יכולים וחייבים לדאוג לחייל שלהם כשהוא נתון במצוקה, אסור להרפות, יש להתקשר לכל מי שרק יכול לעזור, להפעיל לחץ, להתלונן כשצריך, לכתוב לכל מי שצריך, בבעיות רפואיות חשוב מאוד לא לסמוך על הצבא ולהביא אישורים מרופא מומחה מהאזרחות, ואם צריך אפילו להתייעץ עם עורך דין מומחה לעינייני צבא. גם על ביתי הפעילו לחץ ואיומים ואני על אפם וחמתם פעלתי במרץ, לא הרפתי מהם, הבאתי אישורים מתאימים, הקלטתי את מי שצריך, קבלתי כשהיה צריך, המפקדים התרגלו לדבר רק איתי למרות שממש לא היה להם נוח, אבל הבהרתי להם שהם אמורים להיות ההורים במסגרת הצבאית ואם הם לא מסוגלים אז גם שם אני האבא שלה ואדע טוב מאוד לדאוג לה עד הסוף, צריך הרבה סבלנות, עקשנות והתמדה ובסוף זה משתלם, הבת שלי קיבלה בצורה חוקית ומסודרת את אשר מגיע לה,משרתת במקום הראוי לה ועושה שירות יעיל, עם המון סיפוק ואפילו שמח. מאחל לך ולביתך הצלחה ובריאות. אני כאן מידי פעם, אשמח לענות ולסייע בכל מה שאוכל. חג שמח

19:42 | 31/3/2010  עבור אור.  - הורה שדואג     
10:47 | 4/1/2010    תודה רבה .... עידכון - אור    
17:57 | 4/1/2010       לאור שלום - הורה שדואג    
00:42 | 4/7/2010       דברייך ראויים בהחלט! - אור    
01:32 | 4/7/2010          השבוע רק התחיל.... - אור    
01:11 | 4/9/2010             לאור היקרה - הורה דואג!