ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ניר חובש
נושא: תשובה
בתאריך: 15/1/2008  23:20

תוכן ההודעה:

1. אתה כבר לא נער- אתה גבר.
2.בצבא יש חיל שנקרא חיל הרפואה. חיל הרפואה מאייש את לשכות הגיוס בשורה של רופאים מומחים (כל אחד מומחה בתחומו), ואלו מחליטים, כל אחד בתחומו, איזה סעיף הם נותנים על כל בעייה שמלש"ב מציג בפניהם ע"ג מסמכים (ובמידה ואין מסמכים הבדיקות בתבצעות בלשכות הגיוס) .
3. לאחר שהתרשם כל מומחה וקבע את מה שקבע, מתכנסת ועדה רפואית וקובעת פרופיל (במקרים כמו שלך).
4. אני סומך על הרופאים שמחליטים לקחת את האחריות ולגייס אותך, ובפרופיל כמו שלך, גם ניתן לגייס אותך לתפקיד מנהלתי (אתה לא היחידה שסובל מאסטמה,מכאבי גב ומפריצת דיסק, לא היחידה שעיוור צבעים-יש גם עיוורים וחירשים בצבא, ולא היחיד שיש לו אלרגיה- יש בצה"ל חיילים שאלרגים כמעט לכל דבר חוץ מחמצן ובית).
5. הצבא מתעקש לגייסך משום ש:
א. יש חוק גיוס חובה במדינת ישראל וכל מי שיכול לשרת בצה"ל והוא כשיר, ישרת בכל תפקיד (גם פקיד שיושב כל היום לענות לטלפון), יגוייס!
ב. יש מקרים (ואני אומר לך את זה מתוך ניסיון ודאי!!! אני ראיתי בעיניי!!) הרבה הרבה הרבה יותר חמורים משלך. (לצורך העניין אני מכיר אישית חייל שעבר קורס קצינים למוגבלים כאשר הוא מרותק לכיסא גלגלים, סובל משיתוק בכל גופו והוא עם פיליפיני צמוד שלובש מדים!!!).
6. אני ממליץ לך לנסות להתגייס, ובמידה ואח"כ תראה שלא מתאים, זה לא כ"כ קשה לצאת- תאמין לי!!!
7. שיהיה המון רצון לתרום למדינתך, גם אם קצת כואב,והמון בריאות ומצב רוח טוב.
בהצלחה.

22:48 | 15/1/2008  בקשר לפרופיל זקוק לתשובה ממש דחופה.. קצת מסורבל.. - מיואש כבר..     
23:20 | 15/1/2008    תשובה - ניר חובש    
11:09 | 16/1/2008       תתגייס ושם תעבור עוד מסכת עינויים ואטימות - א.    
12:26 | 16/1/2008          לא צה"ל שהיה?!?!?! - ניר חובש    
16:02 | 17/1/2008       תשובה שלי! מומלץ לקרוא - מיואש כבר..    
01:56 | 18/1/2008          מאחל לך המון בריאות והצלחה! - ניר חובש    
11:47 | 20/1/2008          רופאים צבאיים - נתי