נשלחה על ידי:
אמא לחייל
נושא: זכויות החייל בתאריך: 8/9/2010 08:46
תוכן ההודעה:
זה פשוט בושה מה שקורה בצהל בני הגיש קבילה נגד המפקדים שלו על השפלה שהוא עבר בידי מספר מפקדים. וכל משהם קיבלו זה נזיפה. ואחשב הם מתנקמים בו,בני סובל מבעיה רפואית שנגרמה בגלל חוסר התיחסות והשפלה בזמן הטירונות ואחשב זה החמיר. אני לא מבינה חייל שמרגיש שנעשה לו הבל ומגיש תלונה הוא צריך לחשוש שאולי מחכים לו בסיבוב. מפקדים שמנפחים את האגו שלהם על חשבון הטירונים או חיילים שהם ללא דרגות לא ראויים להיות מפקדים. זה שיש דרגות זה לו עושה שום אדם לאלוהים. לפעמים מספיק להגיד כמה מילים והם יכולים להיות חדות יותר מסכין במיוחד שאתה טירון מתחיל ומשפילים אותך לפני כולם. לפני שאתה מפקד אתה צריך להיות בן אדם לחשוב פעמים לפני שאתה אומר משהו, כי מופקד בידך חיים של אדם. לא יתכן שבכזות קלות היו פה מפקדים שלא עשו כלום בצבא וכבר תוך שנה הוא מפקד. אני לא מבינה לא בודקים אם הם מתאים להיות מפקדים.מפקד טוב כל חייל הלך אחרו באש ובמים אבל אם תשפיל חייל הוא יפנה לך גב ואותו מפקד השאר לבד בזמן אמת. יש משפט של דוד בן גוריון אמר : תדע כל אם עברייה כי פקדה גורל בנה בידי מפקדים ראיים לכך.של למעשה אנו מקבלים את ההפך :תדע כח אם עברייה שבמסרה את גורל בניה לידי מפקדים שלא כלם ראויים לכך, היא מהמרת על חייהם. לבסוף אני רוצה רק להוסיף בפניה להורים של חיילים : היו קשובים לילדים. אין יותר גרוע מלהיות מושפל על ידי המפקד שלך, זה יותר גרועה מלהיות מושפל על ידי האויב שלך.