ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  חייל אחד
נושא: אחרי פגישה עם קצין המיון
בתאריך: 23/9/2007  20:13

תוכן ההודעה:

לפני שהגעתי לקצין המיון דיברתי עם יחידה מסויימת שברצוני להגיע אליה,ולאחר ששלחתי קורות חיים,המלצות ומספר פקסים קיבלתי מהם תשובה שהם שולחים מייל לימ"מ,וכשאגיע אליו אבקש להגיע לראיון ביחידה המסויימת הזאת,וקצין המיון אמור לתת לי את הראיון.
הספקתי לדבר עם היחידה עוד מספר פעמים לפני שהגעתי היום לימ"מ,וכל פעם הובטח לי שלפחות את הראיון אקבל.
אבל,קצין המיון,מיד לאחר שהזכרתי את היחידה,אמר שזאת טעות ושבכלל אין מקומות ביחידה הזאת,דבר שאינו אפשרי כי משיחה איתם התברר שיש מקום פנוי בתפקיד שאני רוצה,ובנוסף מישהי שאני מכיר קיבלה שם היום ראיון,שם נודע לה שמחפשים אנשים לתפקיד הספציפי שאני מעוניין בו.
קצין המיון אמר שהוא דיבר אישית עם מפקדת היחידה ושלא נשלח אליו שום מייל. לאחר השיחה איתו דיברתי עם מספר חיילות באותה יחידה שלקחו את פרטיי האישיים,ואחת מהם אף אמרה שהיא הייתה עדה לכך שמפקדת היחידה דיברה עם קצין המיון ואף שלחה לו מייל לגביי.
כשנכנסתי אליו שוב,הוא המשיך להתווכח איתי שאין תפקידים פנויים ביחידה,שוב על אף שדיברתי איתם ויש שם תפקידים פנויים!
אמרתי לקצין שדיברתי עם מפקדת היחידה עצמה והיא הבטיחה לי שיהיה לי ראיון,מה שלא נכון במדויק,פקידה שלה דיברה איתה בשמי. בתגובה הוא אמר שהוא דיבר איתה וזה לא נכון,ושהוא אף העיר לה על כך שדיברה איתי ישירות והיא אמרה שאכן טעתה ואסור לה לעשות כך. עכשיו,זה לשקר בפנים שלי,בגלל שלא דיברתי איתה באמת,וזה סימן שהוא לא דיבר איתה באמת!
אז האם יש לי עילה,בעקבות כך,לדרוש את הראיון ביחידה? האם יש לכם מושג למה הקצין הזה מונע ממני כל כך להגיע לראיון?
מצטער שחפרתי קצת,אבל זה חשוב מאוד,זה העתיד הצבאי שלי :\ ....

20:13 | 23/9/2007  אחרי פגישה עם קצין המיון - חייל אחד     
20:28 | 23/9/2007    תתקשר לקצינת פניות ציבור. - מישהו