ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  רובי
נושא: תלונה על יחס מ.צ
בתאריך: 13/12/2006  21:39

תוכן ההודעה:

אח שלי הוא חייל בשירות סדיר והיום נערכו בבסיסו בדיקות שתן, הוא נמצא חיובי והשוטרים ביקשו ממנו להתלוות אליהם הודיעו לו שנמצא בשתן שלו משהו חריג שמצביע על שימוש בהרואין כל זאת מבלי ששאלו אותו כלום בדרך למצ"ח השוטרים ניסו לדובב אותו בכל מיני דרכים על מנת שיודה ואחי הסביר להם שאין לו מושג מה זה הוא בחיים לא התקרב לדברים האלה ויתרה מכך הוא לא יודע אפילו מזה הרואין הם הגיעו למצ"ח הכניסו אותו לחדר חקירות לקחו לו את החוגר לקחו פרטים אישיים לקחו את הפלאפון וסגרו אותו בחדר חקירות לבד למשך חצי שעה, כל הזמן הזה לא שאלו שום דבר ולא בדקו איתו כלום, לאחר חצי שעה נכנסה חוקרת שאלה כל מיני שאלות והוא הסביר שהוא נוטל תרופה למיגרנות ואולי זה קשור רק אז נתנו לו לראות רופא שקבע בוודאות שהסיבה לתשובה החיובית בבדיקה היא כתוצאה מהתרופות שהוא נוטל.
אז אני אומר לא יכלו קודם כל להפגיש אותו עם רופא למה כל סצנת ההפחדה הזו זה טראומה חדר חקירות חוקרים למה???
אחי עד לפני שנה רצה לצאת מהצבא והמשפחה לא נתנה ונלחמה היום הוא שוב חוזר על זה ושואל בשביל מה לי בשביל דברים כאלה הרסו עבודה של שנה בשנייה!!!!!

השאלה שלי למי אפשר להתלונן על כך.

21:39 | 13/12/2006  תלונה על יחס מ.צ - רובי     
14:50 | 17/1/2007    תלונה על מ"צ - moshiko