נשלחה על ידי: אייל נושא: טרטור/התעללות בחייל בתאריך: 17/8/2006 01:52
תוכן ההודעה:
שלום
אני משרת ביחידה לוחמת של פיקוד העורף.
לאור המצב הביטחוני היציאות שלנו שונו וכרגע כל 11 יום יוצאים 5 אנשים.
יומיים לפני יציאתי קיבלתי שעה ביציאה בגלל שהיה לי "פאק" בכוננות במהלך שמנ"ש ועוד 3 שעות כי הייתי ער 10 דקות אחרי הזמן שהוגדק בגלל המצב שיש רק 2 מקלחות ל160 איש.
לפני יציאתי המפקד חיפש לראות שכל ציודי מוכן ומצוייד ועיכב אותי במהלך שעה וחצי הוא טרטר אותי לסדר דברים במהלך 10 פעמים שזה הגיע לרמה של טרטור והשיבצורים שעשעיתי הוא קרע לי אותם וביקש שאני יכין חדש כ5 פעמים.
במהלך כל זה חשבתי שה מוגזם לקחתי את התיק והחלטתי ללכת פשוט הביתה אותו מפקד רץ ודחף אותי בכוח היציאה.
אותו מפקד ספציפי מתייחס אחרת למחלקתי.
אנחנו מחלקה 1 ופורקנו וחלקנו עוברו למחלקה 2 וחלקנו ל3.
אותו מפקד נותן יחס שונה ומשפיל לחבר´ה מהמחלקה שלי לאומת היחס שנות למחלקתו.
לרות שאנחנו נחשבים מחלקה אחת הוא מבודד אותנו מהשאר בהתנהגות ובעונשים.
כדוגמא שאנחנו הודענו שנגנב לנו פלאפון,מכסניות,תיק ועוד כמה דברים המפקד אמר שהוא יברר ולא עשה דבר מעבר אך לעומת זו שחייל שלו איבד ברכיות הוא קיים מסדר בושה.
במהלך המסדר הוא בדק למחלקתו ברפרוף ומאיתנו ביקש לחפש בתוך המזרון נעליים בכל התיקים ואפילו בציפית של הכרית.
הוא עושה השכמה בבקרים את מחלקתו מעיר ואותנו לא ושאנחנו מתעוררים ויורדים למטה הוא צועק עלינו ואף נותן לנו שעות וימים ביציאה על כך שאיחרנו.
הסגל הישן שלנו לא נמצא איתנו כבר ואין מי שיעזור לנו זו מילה שלו מול שלנו וכל דבר הוא הופך והוא מסביר שזה בא מצורך מבצעי או מצורך לגרום לנו להתנהג כפי שהוא רוצה.
כאשר אנחנו אומרים לו שהוא מתנקל לנו בכוונה תשובתו היא:"קבול אותי.."
מה אפשר לעשות בנדון ואיך לפתור סוגייה זאת?
תודה מראש אייל