ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אור
נושא: דחוף! מחר משפט.
בתאריך: 16/5/2006  21:00

תוכן ההודעה:

התפקיד שלי הוא נהג אמבולנס.
המפקד בסיס שלי טוען שהוא נסע באוטובוס בזמן שהאוטובוס נסע 80 קמ"ש ואני עברתי אותו ז"א שאני נסעתי מהר יותר ברכב שמותר לי לנסוע עד 80.
באותו מקרה ספציפי נסעתי על מהירות 80 קמ"ש ולא יודע גם לפי הבחור שנסע איתי. הסגן אלוף צלצל אליי תוך ועניתי לו כשהטלפון עובד על רמקול כשהוא מונח על ברכיי.
יכלתי לבוא אליו ולהגיד לו שנסעתי ככה וככה כדי שהוא ירגע ואז לצאת מזה בזול. לא הסכמתי לעשות כן כיוון שזה לא היה נכון! אני עומד לחלוטין מאחורי מה שהיה שנסעתי במהירות המותרת לי ברכב הזה ומתוך פרנציפ אני לא מוכן לשנות גרסה כדי לקבל עונש קל יותר! אני לא מוכן להענש על משהו שלא בצעתי ואני עוד לחלוטין מאחוריי מילותיי.
עכשיו הוא אמר שאני אשפט אצלו מחר. איזה טיפים אתם יכולים לתת לי.. מה מותר לו לעשות.. מה אסור ואיך אוכל להוציא את הצדק לאור?
סה"כ זאתי מילה של סגן אלוף מול מילה של סמל בסדיר כשהסא"ל השתמש בעדותו של נהג האוטובוס שהוא נסע בסביבות ה80.. 85 לפי טענת אותו הנהג.
אני מאמין שמפקד הבסיס החליט להתחיל ולנקוט ביד קשה בנהגים למען יראו ויראו.. אך אני איננני הכתובת הנכונה! אין לי שום עברות תנועה בין אם אלה צבאיות ואזרחיות ואף אין לי תלונות מוזנות בכלל כבר מעל שנתיים וחצי.
ככל הנראה התיק כבר נתפר וסגור. מה אני יכול לעשות?
האם אני יכול לבקש להשפט בפני בית דין והכיצד אני יכול לעלות ולהשפט באמת דווקא מולם.

21:00 | 16/5/2006  דחוף! מחר משפט. - אור     
23:26 | 17/5/2006    מצטערים. הפנייה היתה מאוחרת מדי. אבל... - צוות הקשב    
17:49 | 24/5/2006       תוצאות - אור