ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אוהד
נושא: פסילת מקצוע וחוסר יחס לחייל עקב הפסילה
בתאריך: 20/1/2006  21:03

תוכן ההודעה:

אני גר בקריות ואני משרת בדרום במחנה נתן
אני הגעתי לבסיס הזה במטרה להיות טכנאי חשמל בגלל התקן אך בגלל שפסלתי מקצוע לא מזמן אין לי יותר מה לחפש בבסיס הזה יותר.
אני מנסה לדבר עם המפקד יחידה הוא מתאלם מימני וטוען שזה בטיפול ולדבר עם השלישה אך השלישה אומרת לי שהיא לא יודע מה לעשות כי היא אף פעם לא עשתה את זה ושאני יפסיק להציק לה...
זאת אומרת שהשלישה מעברת אותי וגם המפקד יחידה וגם המפקד האישי שלי שאומר שהוא לא יודע מה לעשות איתי ואיזה טופס למלות.
בנוסף לכך יש לי 4 חברים שפסלנו ביחד באותו יום את הקמצוע ולא מבחינה רפואית אלה לא הוכשרנו בקורס וסא"ל פסל לנו אותו, אותם 4 חיילים יש להם וועדה ב 23 לחודש הזה ורק לי אין מכיוון שאף אחד לא שם זין עלי בבסיס ולא ממש אכיפת לו איזה טפסים למלות בטענה שלא יודעים מה לעשות איתי
בינתיים אני יושב על תקן של חשמלאי אבל אסור לי לגעת בחשמל לכן אני יושב כל היום לא עושה כלום ועוזר למפקד שלי בתור להביא לו דברים וזה הכל.
בנוסף לכל זה זה בסיס פתוח ואני כמובן ישן בבסיס בגלל שאני גר 3 וחצי שעות מרחק משם וכמובן רק10 אנשים ישנים שם בבסיס וכולם בנות...חוץ מ2 בנים צהובים מתים
אני בדיכאון מטורף לא יודע מה לעשות עם כל הבעיות והצעקות שאני מנסה לברר מה קורה
אני מתקשר לכל העולם ומברר איזה טפסים ואף אחד לא עוזר לי שבעצם אני עושה את העבודה של המפקד שלי ושל כולם...
אם מישהו מוכן לעזור לי ולהגיד לי מה לעשות ואיזה טפסים המפקד שלי צריך למלות כי כבר ביררתי לו ואמרתי לו שיתקשר למספר מסויים ושם יגידו לו מה למלות אבל הוא לא רצה בטענה שהוא עסוק מידיי...
אז שמישהו יגיד לי מה לעשות ואיך אני עף מהבסיס הזה ומגיע כבר לוועדה של הפסילה הסופית
תודה רבה!

21:03 | 20/1/2006  פסילת מקצוע וחוסר יחס לחייל עקב הפסילה - אוהד