ניווט מהיר - בחר/י פורום:   נושאים כללים | זכויות חיילים ות"ש | הטיפול הרפואי בצה"ל | שיח מילואימניקים

פורום נושאים כללים - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  פלוני
נושא: האם ניתן לקבול על כך או שהפקודה תקינה?
בתאריך: 29/6/2008  22:27

תוכן ההודעה:

אז ככה
הייתה לי הפניה והדבר התעכב מאוד דבר שמנע ממני להגיע לבסיס באמצעות תחבורה ציבורית, הסמל שלי חיפש כל דרך אפשרית להשיב אותי לבסיס או אם אין בכך כלל אפשרות אז לישון בבית החייל.
כשאמרתי כל דרך אפשרית אז הוא אמר לי לעצור בעיר מסויימת ולהגיע אל הבסיס ממנה ברגל מרחק הליכה של כ 30-40 דקות, בשעה 10 בלילה. אך הדבר לא התבצע כי לא היו אוטובוסים אל העיר הזו באותה השעה לכן נאמר לי להגיע לבית החייל כשאני לא מצויד בכסף\בגדים לשינה\מדים להחלפה (שום דבר למעט חוגר תוצאות ההפניה וכמה שקלים בארנק) לא אכלתי מהבוקר כי נגמר לי הכסף והכל יכל להסתיים אם הוא היה מאפשר לי להגיע לישון בלילה בבית ולצאת בבוקר לבסיס (מרחק של 30 דקות נסיעה) אך תשובתו לכך הייתה שלא מעניין אותו ושלא קיבלתי צופר בגלל ההפניה ולכן אני לא הולך לישון בבית ולא משנה לו מה, בסופו של דבר לא הייתה לו ברירה כי אזלו כל האוטובוסים והאוטובוס היחיד היה לעיר בה אני גר, אך נאמר לי להגיע לבסיס בשעה מסויימת ו"חסר לי אם אני אאחר".

האם יש בכך עניין לקבילה על כל ההתעללות הזו שעברתי והעצבים של חוסר האונים שלי שאין לי שום דבר לעשות? כל זה בנוסף לכך שגיליתי שבריאותי נפגעה עקב השרות הצבאי.
הוא גם אמר לי שאם היה יודע שזה יקח כל כך הרבה זמן אז הוא בכלל לא היה מאשר לי את ההפניה דבר כזה אפשרי בכלל?!

22:27 | 29/6/2008  האם ניתן לקבול על כך או שהפקודה תקינה? - פלוני     
01:21 | 30/6/2008    אני הייתי קובל(המשך בפנים) - אלרגי