נשלחה על ידי:
אורן.מ
נושא: מפקדי חושב שהצבא מפעל פרטי שלו! בתאריך: 27/5/2011 10:41
תוכן ההודעה:
שלום לכולם.
אני פקיד, משרת קל"ב בגלל בעיות רפואיות , עושה יומיות, מקפיד לבצע את המטלות שלי בצורה מושלמת וללא בעיות.
מיזה שנה אני בתפקיד זה, אמור להיות איתי ולעזור לי לפחות עוד חייל, אבל אין לי את זה. היו במשרדי 3 חיילות שהשתחררו ולפני חודש הגיעה חיילת נוספת שמשום מה ולדעתי ללא הצדקה כל החיילות מקבלות מהמפקד העדפות: הן כאילו בהפניות רפואיות, אבל האמת הוודאית היא שהן מטיילות ונמצאות בבית ומה גם שלא מביאות אישור רפואי היכן היו בהפניה ואישור הרופא/המרפאה לביקור. זוכות גם לימים מקוצרים וכשהן בבסיס הן מטיילות כל היום במקום לבצע את תפקידן ולעזור לי במטלות (אני בטוח שלאף חיילת אין שום אישור ת"ש או משהו מוצדק לחגיגות) זה הכל על דעת עצמו של מפקדי ואולי ויתכן ויש לו חולשה לנשים ורק החיילות אצלו זוכות להעדפות וצ´ופרים לא מוצדקים. היות ואני מבצע לבד את התפקיד , מפקדי מידי יום מעיר לי ומציק לי על דברים ממש קטנים, כמו על איחור של עשר דקות, למה המשרד לא נקי ועוד ואין מצידו שום יחס אנושי ומתחשב. אני כבר מיואש מהתפקיד בשל חוסר השיוויון וחושב לעזוב למקום אחר, אנחנו מס´ חיילים באותו המשרד לאותו המפקד ורק אני עובד וכל האחריות עלי וכל טענה באים רק אלי.
אבקש לדעת האם יש כאן עילה לקבילה.
תודה רבה.