נשלחה על ידי:
א´
נושא: קב"ן שלא מתייחס לבעייות בתאריך: 6/1/2007 01:41
תוכן ההודעה:
שלום אני כבר חצי שנה בצבא ואני סובל מאוד מבעיות הסתגלות אני איני מסוגל להיות בבסיס סגור הגעתי לקב"ן ביחידה והסברתי לי על בעיות בבית ובעיות נפשיות שלי הוא פשוט צוחק לי בפנים ולא רוצה להקשיב שביקשתי ממנו להפנות אותי לפסיכיאטר שיוריד לי פרופיל הוא היתחמק מכך ומנסה כל הזמן לפטור את זה ברמה הפיקודית ולא מצליח לו אני רוצה כבר להוריד פרופיל שיקל לי על השרות אני נורא סובל מזה כבר חצי שנה בצבא וזה מה שחסר לי שקב"ן יצחק עליי ושאני יספר לו על בעייות בבית שגורמות לי גם בעיות הוא צוחק עליי ואומר לי שבגלל זה עדיף לי בסיס סגור אני רוצה ליראות קב"ן שלא קשור ליחידה חסר אינטרסים ופחות משוגע הקב"ן הזה האם יש לי זכות לבקש קב"ן מחוץ ליחידה? והאם אני יכול ללכת על דעת עצמי בימי חופש שלי למרפאת קבנים בתל השומר או לקצין העיר בקריה(אמרו לי שיש שם קבן)?
שמעו אני כבר סובל חצי שנה אני חייב עזרה אני רציתי להיות לוחם בהתחלה ולא הלך לי עכשיו תקעו אותי בבסיס סגור שהקב"ן רואה אותי בוכה ולא עוזר לי נגמרתי מהצבא אני חייב עזרה אני חושב כבר על התאבדות כי אפילו לצאת מהצבא הוא לא מסכים לעזור לי אני נורא רוצה לשרת אבל אני רוצה מסגרת פתוחה באתי במוטיבציה להיות לוחם ולתרום למדינה כמה שיותר עכשיו שיש לי קשיים עושים ממני סמרטוט ולא מתייחסים אני מוכן לשלם אפילו לעורך דין פרטי אם זה יעזור רק שיעזרו לי כבר נשבר לי כבר מכל הצבא הזה