נשלחה על ידי: שלומי נושא: המלצה מקב"ן בתאריך: 13/4/2007 08:39
תוכן ההודעה:
התגייסתי לא מזמן לצה"ל, רציתי להתחיל כלוחם והגעתי לגבעתי..
הייתי שם בערך שבוע, אבל לא יכלתי יותר.. היו לי בעיות נפשיות שהפריעו להמשך השירות התקין שלי בקרבי..
ראיתי קבן ואחרי זה ראיתי פסיכיאטר שהוריד לי פרופיל ל-45 נפשי..
אחרי כמה ימים בבקום ובמזי שלחו אותי לפיקוד צפון ושם הציבו אותי בתור מאבטח מתקנים, ניסיתי להסביר להם שיש לי בעיות נפשיות וזה לא עזר..
רצו שאני יחתום על נשק וביקשתי לראות קבן, המפקד אמר לי קודם תחתום ואחרי זה, אמרתי לו שאני לא יכול והוא אמר לי זה סירוב פקודה, אמרתי לא שוב שאני לא יכול והוא אמר לי אין בעיה אתה תעלה משפט, בסופו של דבר קיבלתי 14 יום על תנאי בכלא, בסופו של דבר לא חתמתי על נשק ותוך כדי נתנו לי לישון בבסיס ולעשות שמירות בלי נשק ולפני כמה זמן ראיתי קבן..
הוא המליץ לי על יומיות ועל פסילת מאבטח מתקנים.
הבאתי את המכתב עם ההמלצה ממנו למפקד והמפקד סירב לקבל את ההמלצה..
הוא קבע לי תור לפסיכיאטר ואמר שפסיכיאטר יכול לקבוע את זה..
הלכתי לפסיכיאטר והוא אמר לי שאין יותר לאן לרדת מבחינת הפרופיל, אמרתי לו שאני לא רוצה לצאת מהצבא ורק שיקל עליי כי אני במשבר נפשי.. הוא אמר לי שבצהל הנחו אותם לא להתערב בשיבוצים ושאני אני צריך לעשות בעיות ביחידה שלי ושלהם "ישבר הזין" ממני כבר לבד!!
עכשיו הוא הביא לי טופס לתת לרופא היחידה שבוא הוא מציין ממה אני סובל ואת המצב שאני נמצא בו עקב הבעיות אבל בלי המלצה לשום דבר..
עכשיו אני רוצה לדעת כמה דברים בבקשה..
האם בדיעבד הייתי צריך ללכת עם טופס ההמלצה מהקבן לרופא היחידה ולא למפקד האישי?
אם אני הולך עם טופס פירוט המצב שלי מהפסיכיאטר + טופס ההמלצות מהקבן האם הרופא יכול להוציא אותי מאבטחת מתקנים בלי התערבות של המפקד שלי??