ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  דימה
נושא: טיפול רפואי
בתאריך: 29/10/2006  19:06

תוכן ההודעה:

יש לי ליקוי רפואי מסוים, ועקב כך עברתי ניתוח כאשר התגייסתי.
על ביצוע ניתוח הוחלט עוד לפני הגיוס אך הוא נל על תאריך שבו הייתי בקורסים צבאיים.
עכשיו אני מקבל טיפול תרופתי (שלא עוזר כמעט בכלל). יש לי כאבים כמעט כל הזמן. הרופא מומחה שטיפל בי אמר שזה לכל החיים ומה שנשאר זה לקבל משכי כאבים כזריקה עם זה ממש חמור או כדורים פעמיים שלושה ביום. כמה פעמים פינו אותי למיון עקב כאבים ומצאו דלקת שכל כמה זמן חוזרת על עצמה. נכון ל-4 חודשים (בצבא 6-7 חודש) אחרונים אני בטיפול קבוע.
השאלה האם אני זכאי לקבל סעיף ליקוי, כלומר האם רופא מומחה מחוייב לתת בהתחשב בכך שאני מקבל טיפול קבוע, תרופות שלי הם תרופות שאני מקבל רק עם מרשם של רופא מומחה.
כל פעם שאני מנסה לעלות את הנושא הפרופיל (97 נכון להיום) ונושא סעיף ליקוי הרופאים נוזפים בי, ואומרים שאני חוצפן ושאצא החוצה (הפגשיה הסתיימה)!
בדיוק מה שקרה חמישי שעבר, הייתי אצל רופא שהיפנה אותי לעוד סבב בדיקות עקב דלקת. כאשר העלתי את הנושא הוא דרש שאצה החוצה בלי להסביר למה אינני מקבל סעיף ליקוי ואז הוא לקח את מסמכים וזרק אותם בצורה גסה לעברי כך שכל הדפים נפלו על הריצפה. הוא כן הרים אותם אך עדיין לא הסביר את עצמו.
הבעייה שאלה רופאים אזרחיים שצה"ל עובד איתם.
מה אני יכול לעשות, הרי אני לא יכול לקבול אותו על התנהגות גסת רוח ואי מתן יחס הולם (חייל). ולתבוע זה תהליך רציני.
אני זקוק לעזרה, כמה שיותר מהר. תודה

19:06 | 29/10/2006  טיפול רפואי - דימה     
20:15 | 29/10/2006    הורדת פרופיל - מישהו