ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  רז
נושא: נשברתי מהרפואה בצבא..
בתאריך: 26/10/2006  11:22

תוכן ההודעה:

שלום
אני רוצה לספר לכם את הסיפור שלי שאני כבר לא יודע מה לעשות איתו
אני כבר מיואש מהמערכת רפואה..

אני חייל קרבי
ולפני 7 חודשים נפצעתי בפעילות מבצעית, נפלתי על אחד ההרים
והיה לי נקע חמור בכף הרגל, פוניתי למיון שם נערכו לי צילומים כדי לשלול שבר.
כחודש וחצי לא יכולתי לדרוך על הרגל
פניתי לרופא היחידה שהפנה אותי לפיזיוטרפיה.. לצערי הפיזיוטרפיה לא עזרה ועצת הפיזיוטרפיסט הייתה בירור אצל אורטופד..
חזרתי לרופא היחידה הוא הפנה אותי לצילום רנטגן מחשש לשבר מאמץ למרות שהיה ברור שהכאבים לא נובעים ממאמץ אלא מהפציעה.
חזרתי לרופא היחידה עם תוצאות הרנטגן שהראו שאין שבר והוא שלח אותי לאורטופד, האורטופד שלח אותי לבדיקת מיפוי עצמות.
לאחר מיפוי העצמות שהראה חשש לשבר באחת העצמות הקטנות של הרגל ועוד כל מיני דברים לא ברורים חזרתי לרופא היחידה שהפנה אותי שוב לאורטופד, האורטופד טען שזה לא יכול להוכיח שאכן יש שבר ושלח אותי לבדיקת CT. עשיתי בדיקת CT וחזרתי עם התוצאות לרופא היחידה והוא שלח אותי לאורטופד. האורטופד עדיין לא יודע בדיוק מה לעשות עם התוצאות ואם אכן זה אומר שבר או לא ושלח אותי חזרה לרופא יחידה שישלח אותי לבדיקת אולטרסאונד והמליץ להמנע מפעילות עם הרגל.

כל ההתעסקות הזו כבר למעלה מ7 חודשים של חוסר ודאות לגבי מה יש לי ברגל, וכאבים שאני סוחב איתי ושרק מתגברים כל אותם חודשים.
אני ממשיך בפעילות שלי כי לא קיבלתי שום המלצה מרופאים להפסקת פעילות או משהו כזה. תמיד היה כתוב חוזר לכשירות.
כל תור לאורטופד לוקח בערך חודשיים עד שמוצאים לך תור וכל הטרטור הזה מרופא לרופא משגע אותי. אני מרגיש שלא מנסים למצוא לי פתרון..

מה עלי לעשות?

11:22 | 26/10/2006  נשברתי מהרפואה בצבא.. - רז