ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  נתי
נושא: אני רוצה לעבור לחטיבת חי"ר
בתאריך: 15/9/2006  20:02

תוכן ההודעה:

אז ככה, אני כרגע נמצא בבסיס הטכני בחיל האוויר אך שום קורס לא מדבר אליי, אני רוצה ותמיד רציתי להיות חייל קרבי (בעיקר בחטיבת הנח"ל). עוד מתחילת הטירונות הכלל צה"לית ביקשתי לשנות את השיבוץ שלי לחטיבה קרבית יש לי פרופיל קרבי (פרופיל 82) אך הקה"ס שלי הינו 41, ראיתי קב"ן פעם בשבוע על מנת לנסות להוריד את הקה"ס ולקראת סוף הטירונות הוא אמר לי שביחידה שלי אני צריך לבקש קב"ן ומשם הוא יפנה אותי לפסיכיאטר על מנת לבטל את הקה"ס (רק פסיכיאטר יכול לבטל קה"ס). בסוף הטירונות למרבה הפתעתי במקום לתת לי תפקיד בבסיס מסוים, שלחו אותי לבקו"ם למדור יח"ש, ראיתי קצין מיון של יחידות שדה, ולאחר שבחרתי את חטיבת החי"ר שהייתי מעוניין להשתבץ בה הוא אמר לי שהקה"ס שלי גבוהה ושלח אותי לקב"ן.
הלכתי לקב"ן ביודעין שאם יציץ על פרטיי במחשבו הוא יראה שהוא אמור להפנות אותי לפסיכיאטר, אך כשהגעתי והראתי לפקיד הקב"ן את ההפנייה הפקיד חזר אליי ואמר שהקב"ן אפילו לא רוצה לדבר על זה ושעליי ללכת לתפקיד סדיר שאני יכול להשתבץ אליו ומשם להוריד את הקה"ס טענתי שאם רק אוכל לראות את הקב"ן ושהוא יבדוק את התיק שלי הוא יראה שהוא אמור להפנות אותי לפסיכיאטר, אך הקב"ן לא רצה אפילו לבדוק את התיק שלי.
חזרתי לקצין המיון של יחידות השדה ומשם נשלחתי לקצין מיון של קורסים, משם נשלחתי לחיל האוויר, וביום ראשון הזה אני עתיד להתחיל קורס של 4 חודשים, אני יודע שלצאת מקורס זה כמעט בלתי אפשרי, מה לעשות???

20:02 | 15/9/2006  אני רוצה לעבור לחטיבת חי"ר - נתי