ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  SP
נושא: קבילת רופא על חוסר ידע?
בתאריך: 8/6/2006  11:59

תוכן ההודעה:

המצב הוא כזה:
הנני סובל מהפרעות שינה ספציפיות שלא ניתן לאבחן בבדיקות ביולוגיות. התופעה ממנה אני סובל מוגדרת כתופעה נוירולוגית. עברתי מעבדות שינה ,לא נמצא כלום ,בגלל המשך תלונות שלי הופנתי לבדיקה גנטית . הבדיקה הגנטית נשללה ממני עקב חוות דעת של הרופא המפנה (הנוירולוג, הוא שהפנה אותי גם למעבדת שינה) בטענה שאין בסיס אורגני לבעיות השינה.
נוירולוג אחר שביקרתי אצלו קודם לכן אכן הכיר את התופעה וכך גם רופא השינה . היום ביקרתי אצל נוירולוג ואפילו אצל מפקד מרפאת הנוירלוגיה והתופעה שתיארתי לו נראתה לו זרה,הוא לא ידע כלום עליה למרות שהיא מוגדרת כהפרעה נוירולוגית בשלבי השינה. בגלל חוסר הידע שלהם לגבי התופעה ,לא קיבלתי את התנאים המתאימים (הומלץ לי 7 שעות שינה קבוע ולינת בית ,הנוירולוג התעלם מכך בגלל שאין בסיס אורגני ,סירב לשים סעיף ליקוי וביקש להאריך את פטור 7 שעות שינה רצופות. כידוע,אי אפשר להפוך פטור לקבוע ללא סעיף ליקוי.) בגלל חוסר הידע של הנורילוגים הספציפים האלו בתופעה ,הופנתי לטיפול פסיכיאטרי. וזאת למרות שכבר אובחנתי על ידי קב"ן בנושא הנ"ל ולא נמצא שום פסיכוזה או גורם נפשי.
האם יש אפשרות לעשות משהו בנוגע לזה? אני לא רואה דרך איך אני ממשיך תהליכים. עוד משהו קטן ,בסיכום דוח מעבדת השינה הומלץ לי המשך מעקב במרפאת השינה , אך שוב הנוירולוג היום דחה זאת ואמר לי שהוא לא מפנה אותי לשם (למרות שביקשתי) ושאם אני רוצה שאני אדבר אם הרופא בבסיס. (שיפנה אותי שוב לנוירולוג וחוזר חלילה.).
קישורים מצורפים: http://en.wikipedia.org/wiki/Sleep_paralysis

11:59 | 8/6/2006  קבילת רופא על חוסר ידע? - SP     
03:45 | 8/7/2006    תגובתי לבעייתך - ניר-חובש    
23:43 | 8/8/2006       תגובה. - SP    
02:27 | 8/9/2006          תגובתי לתגובתך. - ניר-חובש