ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  צעיר
נושא: עבודה משרדית בלבד
בתאריך: 30/7/2006  20:32

תוכן ההודעה:

קיבלתי פטור ממאמצים פיזים קשים ועבודה משרדית בלבד.(מרופא יח)
רס"ר ביחידה אמר שעם לא כתוב במפורש פטור משמירות, אזי זה לא פותר אותי משמירות ואבט"שים.התקשרתי למקרפ"ר, הם ענו לי שזה פטור לכל דבר. כשחזרתי לרס"ר הוא אמר בפקודה אני חייב לקבל אישור מרופא יח´ בכתב שהוא פותר אותי משמירות, על מה שרופא נענה בשלילה בטענה שיש לי עבודה משרדית אך אני לא פטור משמירות. שאלות:
1. האם רופא יחידה כן יכול לרשום "פטור משמירות", ואם לא, האם אני יכול לדרוש ממנו לציין בכתב עם חתימתו שלדעתו אני כשיר לשמירות למרות "עבודה משרדית בלבד".
2. אם רופא עונה בשלילה, האם אני (אחרי שאצה לשמירה וחס וחלילה אתפנה למיון) יכול לקבול את הרופא על אי התיחסות למצבי הרפואי?
הערה: פינו אותי בהחלטתו כבר 3 פעמים למיון (3 X שבוע גימלים) ושם בבדיקות מצאו החמרה במצבי, ואת כל המסמכים אלה כן הגשתי לרופא אחרי שחזרתי מגימלים.- מה הסיכויים לקבילה, במיוחד אם יש לי הקלטה שרופא כן אומר שאני כשיר לתפקיד אך לא מוכן לציין בכתב זאת.
3. והאם רס"ר עובר על החוק אם מעלה אותי לשמירה בפקודה למרות שיש לי פטור עבודה משרדית בלבד אך ללא ציון מפורש "פטור משמירות".

20:32 | 30/7/2006  עבודה משרדית בלבד - צעיר     
01:02 | 31/7/2006    תשובה לשאלתך! - ניר    
17:46 | 8/9/2006    תשמע... - :+)