ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אלינור
נושא: בעיה רפואית שנגררת
בתאריך: 10/7/2009  19:27

תוכן ההודעה:

שלום כולם,
אני משרתת כ-6 חודשים בצבא. מעט אחרי גיוסי התחלתי להתעלף, עם דגש על חשד לאפילפסיה. בהמשך אושפזתי בביה"ח לבירור ומשם הישר לר"מ 2, בהמשך חזרתי ליחידה.
אני סובלת מהתעלפויות ומהתקפי ניתוק, כאבי ראש תכופים (כ-5 פעמים ביום), לחץ דם נמוך, עקמת גב, אנמיה קלה, שבר בגולגולת בעבר, ובנוסף שני הורי חולים בסכרת ואחי נפטר כתוצאה מסרטן. אין לי מושג איך, אבל למרות כל אלה נקבע לי בצו הראשון פרופיל 97.
בהמשך גילו לי בעיית נפילות לחץ דם ולחץ דם נמוך (לעיתים גם 80/50) אני לפני תהליכים של וועדה רפואית, אני לא מצליחה לתפקד למרות שאני נמצאת כרגע בתפקיד שלא דורש מאמץ גופני, כאבי הראש הכרוניים הסחרחורות וההתעלפויות לא מאפשרים לי המשך חיים נורמליים.
בקיצור, מה שקורה היום זה שביקרתי כבר אצל 3 נוירולוגים ושלושתם שוללים אפילפסיה ואומרים שמה שיש לי קשור לבעיית לחץ הדם, במקביל ביקרתי גם אצל 3 קרדיולוגים שטוענים שיש לי אפילפסיה ושהתקפי הניתוק וכאבי הראש בפירוש לא קשורים לבעיית לחץ הדם.
הקרדיולוגים טוענים שבוועדה הרפואית ימליצו לי רק על סעיפי ליקוי בקשר לבעיית לחץ הדם. מה אפשר לעשות כדי לערער ולהפסיק לשלוח אותי מרופא לרופא כשכל אחד חושב משהו אחר?!?!?!?! בנתיים כאבי הראש לא פוסקים ועדיין יש לי התקפי ניתוק שאף אחד לא יודע להסביר ממה הם נובעים

תודה לכל מי שישיב...

19:27 | 10/7/2009  בעיה רפואית שנגררת - אלינור