נשלחה על ידי:
תובליסט
נושא: הורדת פרופיל
בתאריך: 10/4/2009 23:09
|
|
תוכן ההודעה:
שלום,
אני כרגע משרת כחייל בתובלה (בקורס נהיגה לביינתיים)
מקום זה הוא גיהנום בשבילי - איני מפסיק לבכות שם, בקושי ישן, איני בחברה טובה, אין לי שם חברים, מתנכלים אליי, ואפילו לנהוג אני לא מי-יודע מה יודע. בגעת לשם מסדרה של טעויות שלי - וזו אחת הסיבות שאני כה שונא את המקום (לא אפרט איזה בסיס).
הוריי מחוץ לכלים, אבי ואימי דואגים עד מוות - חוסר שינה, לחץ דם, מה לא. היינו אצל המג"ד, ופגשנו רק אטימות... "אל תדאיג את הוריך", "אל תתנהג כאילו העולם נפל" וכד´ וכד´ וכד´...
גם הקב"ן לא עזרה לי, למרות שפירטתי את כל בעיות אלו... פשוט "קח עוד זמן להסתגל"... (אני כבר סובל חודשיים, מה עוד את רוצה? נפקדות? נסיון התאבדות? מה?)...
אני בן יחיד, ואין סיכוי שאעבור על שינוי שיבוץ מהיחידה בה אני עכשיו... ההורים לא מסכימים קרבי, גם, שזו הדרך היחידה הסבירה שעליה אני עוד יכול לצאת...
כמה ממחלקתי יצאו על נפשי... אי התאמה... 45 נפשי... כאלה. טופס טיולים, ביי. גם זו נראית הדרך היחידה כדי לצאת מהסבל הזה בו אני עכשיו... רק שאני לא בטוח איך להשיג פרופיל כזה.. לבכות לקב"ן... ללכת לפסיכולוג אזרחי שימליץ אותי לפרופיל כזה... לא יודע. איני מפחד מההשלכות, איני יכול לסבול יותר את המקום בו אני עכשיו... בחודש האחרון דיברתי עם אמא 25 שעות כל השיחות ביחד... כל פעם שפכתי את ליבי... ושפכתי... וגם היא שבורה, שבנה היחיד שאותו גידלה כה במסירות סובל כ"כ... איני יכול במצב זה יותר... תעייצו לי בבקשה באיך אפשר לקבל פרופיל זה ולצאת מהיחידה המקוללת הזו כבר. אני פתוח לכל ההצעות.
|
|
|
|

|
23:09 | 10/4/2009 |
הורדת פרופיל - תובליסט
|
|
18:32 | 5/10/2009 | לשאלתך - 4u |
|
18:20 | 10/9/2009 | תודה - תובליסט |