ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  הש
נושא: הטיפול הכושל של צ"הל
בתאריך: 26/4/2006  14:13

תוכן ההודעה:

נתחיל בהתחלה הייתי מכ"ית ושברתי את קרסול ימין בבסיס, מאז החיים שלי הפכו לסיוט, מיד לאחר שעשו לי גבס אף מוסד צבאי(רמ 2, חר"פ) לא דאג לי לגבס וכשהלכתי לבקש אמרו לי "מצטערים רק לחיילים מאושפזים". לאחר מכן שכחו לעדכן שאני בגימלים אז הייתי עריקה, אפילו משק"ית נפגעים לא הגיעה אליי ואפילו לא התקשרה.
וגם ברגע זה כשאני כבר שבוע בלי פיזיוטרפיה בגלל שברמ 2 לא עונים לטלפון מהסיבה הפשוטה כמו שאמרו לי "שהחיילת שעונה לטלפונים השתחררה"-ממש מעניין אותי...
בקיצור כל הערכה והכבוד שהיתה לי למערכת הזאת התפוצצה בשנייה, ברגע שאתה פצוע אתה כבר לא שווה ולא מועיל לאף אחד אז פשוט נתעלם ממך... זה היחס שכל נפגע צה"ל מקבל ותקנו אותי בבקשה אם אני טועה.
אני רק חושבת על החייל שיהיה זקוק להם אפילו קצת יותר ממני והם גם לו לא יענו לטלפון כי אין מי שיענה...
גם היום אחרי שלושה חודשים בבית, אחריהרבה צעקות ותחנונים אם זה להסעות לטיפולים או כל דבר הכי קטן אני עדיין מאוכזבת ומקווה שדברים ישתנו ומהר כי אני באמת לא חושבת ולא מאמינה שמגיע לנו החיילים לסבול ככה וזה באמת סבל....

14:13 | 26/4/2006  הטיפול הכושל של צ"הל - הש     
14:55 | 26/4/2006    שמעי כל אדם מגיע יומו כנראה שעשית משהו ובגלל זה  - תום    
16:37 | 29/4/2006    איפה היית מכ"ית? - חובש    
17:01 | 5/4/2006    לצערנו את צודקת.. יש לנו באמת חרא של צבא וחרא של  - תא