אני חייל ביחידה קרבית בשלב האימון המתקדם ממחזור נוב´ 05
לפני שבועיים ביום חמישי עיקמתי את הקרסול בצורה דיי גרועה בבסיס ולא יכולתי לדרוך עליה בכלל במשך שבועיים, ביום ראשון(3 ימים אחרי)
הכריחו אותי לרדת לשטח בגלל שבוע לש"ב שהיה לנו עם ציוד מלא בטענה שהאפשרות היחידה לראות רופא היא ביום שני שרופא יגיע לשטח(שזה שקר, היה רופא ביום שבת וביום ראשון) חופ"ל בדק אותי באותו יום ואמר לי לנוח וביום שני( 4 ימים אחרי) בדק אותי רופא שהיה בהלם מהמצב של הרגל שלי ושלא טיפלו בי עד אותו יום
יש לציין כי מספר מפקדים ראו אותי בזמן הפציעה וכי התלוננתי והראיתי להם את מצב הרגל שלי (כאבי תופת, נפיחות עצומה ושטפי דם) ולמרות זאת לא טופלתי עד יום שני (5 ימים חיכיתי לרופא!!)
הרופא שלח אותי לרופא מומחה, יום אחרי זה הלכתי להפניה, הרופא אמר שיש לי נקע וקרע ברצועה נתן לי 10 גימלים וחודש בתים
לא אמרו לי שאני צריך ללכת להסתפח לר"ם 2 ולכן לא הסתפחתי
עכשיו בר"ם 2 לא מוכנים לטפל בי כי אני לא מסופח אליהם וגם בשנלר (מרפאה איזורית של ירושלים) לא מוכנים לטפל בי כי אומרים שאני לא בסמכות שלהם ושאני אחזור ליחידה
אני לא יכול לחזור ליחידה עם המצב של הרגל שלי כי אני לא יכול לדרוך עליה וגם אם אני אצליח לחזור אני לא מאמין שיטפלו בי כמו שלא טיפלו בי כשהמקרה קרה
מה עלי לעשות בנוגע לטיפול רפואי ובנוגע למפקדים שלא טיפלו בי??