ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  yanir
נושא: מצב נפשי על הפנים תעזרו!!!!!!!
בתאריך: 20/12/2004  10:41

תוכן ההודעה:

טוב אז ככה אני משרת בחברון אני בצבא כבר כמעט 11 חודש
יש לי המון בעיות ת"ש וגם בעיות נפשיות (אני לא מטורף ולא הולך להיתאבד אז לא לחשוב לכיוון בכלל)
מה שקורה אני כרגע נפקד בשל סיבות ת"ש כלומר הייתי צריך לחזור לבסיס במוצאי שבת ואני הודעתי למפקדים שלי שאני לא יכול להגיע כי אני מרגיש ממש גרוע עד כדי כך שלא יכולתי ללכת לשנלר (ביה"ח צבאי ירושלים) ואמא שלי הרגישה עוד יותר גרוע ממני והייתי צריך להישאר לטפל בה משום שההורים שלי גרושים אחי בפנימיה צבאית ואין מי שישאר איתה המפקד אמר לי שאני בכל זאת יגיע וזה עיצבן אותי נורא אני חייל מצטיין מסכן את החיים שלי למען מדינת ישראל וזה מה שהוא אמר לי הייתי מאוד קרוב לסירוב פקודה אך החלטתי שאני יגיע והם בעצמם יראו את המצב שלי הגעתי במונית מהכסף שלי כי לא יכולתי להגיע באוטובוסים המפקד שלי ראה את המצב שלי ושלח אותי לשנלר שם ראו שהחום שלי עולה ויורד לכן אמרו לי לבוא יום למחרת לביקורת יום למחרת היה אותו מצב אמא שלי הרגישה לא טוב והייתי מוכרח להישאר אך המפקד שלי אמר לי שבכל מקרה אני יצטרך להגיע עד 10 בבוקר. על זה שלא היה לו, ולסמל שלי לב לתת לי להישאר כי אין מי שיטפל באמא שלי רציתי לדבר עם המ"פ אבל.. אף אחד מהסגל שלי לא המפדים לא הסמל לא המשק"ית ת"ש ולא המפקדי מחלקות אף אחד לא רצה!!! לתת לי את המספר ומרחו אותי כמה שעות עד שמצאתי את עצמי ב- 10 בבוקר נמצא בבית וכיביכול נפקד בחיים שלי לא חשבתי שזה מה שאני יעשה אני מצטיין ממושמע וכל החיים שלי היו טובים עד הקטע הזה שהסגל שלי הפך להיות נאצי כרגע אני נמצא בבית ורוצה לצאת מהצבא על 21 כי אני לא ממשיך את הצבא כחלק מהחיים המצב הנפשי שלי לא מאפשר לי להגיע לבסיס במיוחד שלכו תדעו אם יתנו לי כלא או ריתוק כי אם זה מה שיהייה אני פשוט יגיע למצב נפשי אפסי הם יודעים על הבעיות שלי מתחילת הטירונות ועוד באימון המתקדם רציתי לראות קב"ן על רקע דומה מפני בעיות ת"ש וכלכלה אך וויתרתי כי פחדתי שזה יפגע לי בעתיד כי יש לי בגרות מלאה יצאתי עם מקצוע ופשוט הייתי מסודר עד שהגעתי לצבא אני עוד יותר יהיה מדוכא אם ואני בספק שיכניסו אותי לכלא כי הסיבות שלי היו מספיק מוצדקות כדי להישאר בבית אז בבקשה מכם תעזרו לי תייעצו לי לא משנה איך רק תעזרו כי צבא זה לא בית ספר אין לי עם מי לדבר!!
תודה רבה לכם אנא שימרו על הפרטיות של מה שכתבתי ואל תפרסמו את זה זה יותר מידיי אישי תחזרו בהקדם
יניר

10:41 | 20/12/2004  מצב נפשי על הפנים תעזרו!!!!!!! - yanir     
03:36 | 21/12/2004    שלום יניר, - מנהל הפורום    
10:50 | 21/12/2004       תגובה לתשובתך - yanir    
10:54 | 21/12/2004          תגובה להודעתך - yanir    
19:06 | 21/12/2004             תשובה - מנהל הפורום