נשלחה על ידי:
אן
נושא: תקועה בין הפטיש לסדן ואף אחד לא לוקח אחריות בתאריך: 17/8/2009 02:34
תוכן ההודעה:
אז ככה...
התגייסתי עם פרופיל 45 בעקבות בעיית גב חמורה.גוייסתי לייעודי לקצונה.
בעקבות המסלול שדרש פיזיות רבה וסיפוח שבו התעלמו ולא נתנו מענה רפואי הופעל לי לחץ על הגב.הלחץ הזה גורם למצב שבו אני סובלת מאבי תופת,ומוגבלות בתנועה.אני לא מסוגלת לנהל אורך יום נורמאלי.או שאני מתפתלת מכאבים במיטה,הולכת למיון לקבל זריקות או שאני פשוט לא מסוגלת לזוז(אני גרה במקום בלי ביקור רופא).
הבסיס שלי שהוא למעשה סיפוח שלח אותי לאורטופד לקבלת המלצות.האורטופד המליץ על פיזיוטרפיה,מנוחה מרובה,שינה במיטה אורטופדית וועדה רפואית לבירור המשך שירותי ושיבוץ מחדש.המרפאה בסיפוח שבו אני נמצאת אומרת שאין באפשרותם לקבל את ההמלצות ולפעול על פי הן בגלל שהם רק סיפוח ושעליי לפנות עם זה לבסיס האם שלי.הבעייה היא שהקצינים שאחראיים עלי מתוקף היותי ייעודי לקצונה לא עונים בטלפונים ולא חוזרים.לא לי ולא למפקד שלי מהסיפוח.כרגע המצב הוא שהבסיס שלי לא יכול לטפל בי והבסיס שכן אמור לטפל בי לא עונים לי כבר הרבה מאד זמן,הם ענו לי לפני שבועיים ואמרו שיחזרו אלי לגבי מה אפשר לעשות ועד היום זה לא קרה.בינתיים אני בבית מתה מכאבים,לוקחת משככי כאבים במינון יותר גבוה מהמותר כי כואב לי כל כך ושום דבר אחר לא עוזר ואנ ילא מקבלת כל מענה רפואי,ובנוסף לזה כל פעם אני צריכה ללכת למיון להוציא עוד גימלים כי אני לא מסוגלת לזוז ובטח שלא לנסוע לבסיס שנמצא מרחק נסיעה של 4 שעות.ר"ם 2 אומרים שהם צריכים הוראה מהבסיס כדי לספח אותי ואף אחד לא לוקח אחריות.זה עניין שנמשך כבר כמה חודשים ואני כבר לא יודעת מה לעשות,עם מי לדבר או במי להלחם כשי שיטפלו בי.
בבקשה בבקשה תעזרו לי אני כבר לא יודעת מה לעשות