ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ארז
נושא: העלת פרופיל ל 72 והתעלמות מבעיה רפואית.
בתאריך: 30/1/2006  15:16

תוכן ההודעה:

קודם כל ראוי לציין שאני עדיין מלש"ב וכבר עכשיו אני זוכה לראות כיצד צה"ל מתנהל.
הייתי אמור להתגייס בתאריך ה 7.2.06 עם פרופיל 64 (שנגרם ככל הנראה מלקויי למידה, נוטל ריטאלין) וגם היה לי פרופיל זמני עקב בעיות ביד ימין (תאונה), לאחרונה צצה לי בעיה חדשה ביד שמאל, אני לא מרגיש 3 אצבעות, אובחנתי ע"י רופא נוירולוג (מקופ"ח) וע"י בדיקת EMG כסובל מ"תסמונת התעלה הקרפלית" וניכרת בצורה קשה מאוד ביד שמאל.(ככל הנראה צריך לעבור ניתוח)
אני לא מרגיש 3 אצבעות, תחושת נימלול קבועה, אפילו ללחוץ על בקבוק שמפו אני לא יכול!, להוציא את המפתח מהכיס לוקח לי כמה פעמים עד שאני תופס אותו כי אני פשוט לא מרגיש דברים כאלו!.
ככל הנראה זה לחץ על העצבים באיזור היד (זה גם ניכר ביד ימין אך לא בצורה קשה כמו בשמאל), קשה לי להרדם בלילה כי יש לחץ על היד יותר גדול בשינה, אני ישן עם יד על הריצפה אחרת אני פשוט לא נרדם בגלל הכאבים.
כאשר הראתי לרופא בסיכום פרופיל את תוצאות הבדיקה, הוא אמר לי במילים האלו "אני מדמיין, אין לי כלום", הוא אמר שאין לי שום בעיה בתעלה הקרפלית והכל שטויות, ואף ציין כי יש לי חוסר מוטיבציה להתגייס, הדבר ממש לא נכון! יש לי ממש מוטיבציה להתגייס אך עם זאת יש לי בעיה רפואית חמורה ואינני רוצה שהיא תחמיר במהלך
השירות, לאור הדברים האחרונים שקראתי בעיתון על חיילים שלא דיווחו
על בעיות בריאותיות, אינני רוצה להיות אחד מהם.
בנוסף, הדבר שלא הבנתי מכל זה, איך זה שאני מגיע לרופא מראה לו מסמכים שמראים על בעיה קשה (למען הסר ספק, זאת בדיקת 100% מהימנה, אי אפשר לעבוד עלייה והיא מדויקת להפליא) והוא מעלה לי את הפרופיל!!! (העלה לי ל 72) בגלל העלת הפרופיל נדחה לי הגיוס בחודש ל 26 במרץ.
מה ההגיון בדבר?
מה אני עושה עכשיו?

15:16 | 30/1/2006  העלת פרופיל ל 72 והתעלמות מבעיה רפואית. - ארז     
16:38 | 30/1/2006    כל כך מתאים להם - אלי    
18:14 | 30/1/2006    פנה במכתב לראש מינהל הגיוס . כנס - צוות הקשב    
21:04 | 30/1/2006       איזה כתובות? - ארז