נשלחה על ידי:
שרון
נושא: אי התאמה בשביוץ לשירות בתאריך: 21/2/2009 15:22
תוכן ההודעה:
מגיל 15 אני סובל מבעיית גב אשר היא בלטי דיסק (2 בלטי דיסק בגב תחתון) בעיה זו מגבילה אותי בחיי היום יומיים בכך שאיני יכול לבצע שום פעילות גופנית מאומצת מוגבל מאוד ביכולת שלי לעמוד לזמן ממושך , ישיבה ממושכת ואף להתכופף במשך זמן קצר. בעקבות בעיות אלו הורד הפרופיל שלי ל72 אז ידעתי כי בתפקידים קרביים לא אוכל לשרת. כעבור כמה זמן נודע לי כי אני גוייסתי לחייל השריון , לאחר התייעצות עם אנשים במילואים ובשירות הסדיר בחייל השריון הבנתי כי לא אוכל לשרת בחייל השריון עקב המאמצים הפייזים הכלולים בשירות זה , בעקבות זאת החלטתי לשלוח פקסים ומכתבים "נון סטופ" לבקו"ם כדי לשנות שיבוץ זה. לאחר שכבר גוייסתי לחייל השריון והחל שלב הטירונות כעבור שבועיים החלו כאבים עזים בגבי ולמרות כל התיק הרפואי שלי שהבאתי עימי לצבא לא נעשה כלום ולכן הלכנו אני ומשפחתי לביקור רופא ומשם הסתפחתי לר"מ 2. כעבור זמן לא מבוטל של משהו כמו חודש וחצי חזרתי ליחידה עם שלל פטורים ועם זאת שאיני יכול להוות חלק מהמערך הלוחם של חייל השריון , מאז ועד היום עברו חודשיים בהם אני לא עושה כלום ומסופח למחלקה שלי, אך נאמר כי אני יועבר לתפקיד אחר אשר יהיה מתאים למגבלות שלי. הבעיה היא שתפקידים אלו לא ממש תפקידים מעניינים ומאתגרים לאחד כמוני , אני מורעל צבא רוצה לתרום כמה שיותר ולתפקידים אשר שם רוצים לשבץ אותי לא אוכל לממש את מלוא הפוטנציאל שטמון בי מה גם שמצויים בתפקידים אלו כל האנשים אשר לא רצו להיות בשריון לרבות אנשים שחברתית לא הייתי מתקשר עימם ומצוי בחברתם (לרוב ערסים). שאלתי היא האם אי אפשר למצוא לי תפקיד טכני שמזמין אתגרים מכיוון המוח בחייל השריון? וכיצד מבחינתי אני יכול לתרום לשם שאגיע לשם?