נשלחה על ידי: עידן נושא: בעיה עם פטור רפואי בתאריך: 26/1/2009 23:29
תוכן ההודעה:
שלום רב!
אני משרת בבסיס ח"א במרכז הארץ כשנה ו9 חודשים, יש מס´ בעיות רפואיות שאני סובל מהן האחת היא בעיה גסטרולוגית שעפ"י רופא מומחה בבית החולים שערי צדק (נשלחתי לשם ע"י מרפאת היחידה) הורה לי הרופא שהנני חייב לאכול בבית את הארוחות העיקריות שהם צהריים וערב בבית. מ"ג רפואה בבסיס לא אישר את הנאמר ע"י הרופא ושלך אותי לדיאטנית שתחליט מה לעשות, היא המצליצה על תפריט שאין ביכולת הצבא להגיש לי. (הצבא אבל שיוכל לתת לי מנות קשות כמות טונה ירקות מנה חמה וכ´ו דבר של יעלה על הדעת לאכול בכל יום פעמים ביום למשך 3 שנים!).
הבעיה השנייה הינה מגרנות קשות שאובחנו עוד באזרחות אבל לא הוזכרו בצו ראשון. לכן במשך שנה ו3 חודשים אובחנתי ע"י רופא מומחה בחר"פ ואכן נקבע שיש לי את המחלה ונקבע לי שינוי פרופיל רפואי ל 64 עם המלצות ברורות של: פטור משמנים דלקים רעשים, עבודה משרדית ולינת בית (כל אילו פטורים קבועים).
הבעיה התחילה כאשר חזרתי לבסיס לאשר את הפטורים.
מ"ג רפואה אומר מבחינתו שאי דבר כזה לינת בית לא על בסיס גסטרו ולא על מגרנות רק ע"י משקית ת"ש, ושפניתי אליה אמרה לי שאין לה כלל קשר לתחום הרפואי.
כרגע אני אובד עצות ניסתי כבר הכל, אך כל המערכת נגדי מהתסכול פניתי גם לקבן וגם הוא לא רצה לעזור, כרגע הברירה היחידה שלי היא ערקות ולהשתחרר על 21 נפשי למרות שאינני רוצה זאת.
אם ישל כם רעיון עצה בבקשה עזרו לי !!!
אני אפילו מוכן לשלם לעורך דין