ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מיואש
נושא: יאוש טוטלי מכל הרפואה הצבאית
בתאריך: 8/1/2005  15:36

תוכן ההודעה:

ממש ממש לא יודע מה לעשות... הסברתי בערך למושיקו מפה באופן פרטי מקווה שעוד אנשים יוכלו לעזור לי במיוחד מצוות האתר.
יום ראשון שעבר בזמן משחק כדורגל משהו נשבר\הסתובב\נקרע בברך שלי ממש כאבי תופת.. הלכתי למרפאה איזורית משם הפנו אותי לבית חולים נתנו גימלים עד יום ראשון אחרי זה בשביל מומחה לברך( לא 7 גימלים ככה שלא סופחתי לר´מ 2)יום ראשון הלכתי לבית חולים תוך תקווה שהרופא יחידה שלי יפקסס ת´טופס 103... בסופו של דבר התברר שזה לא אפשרי ואחרי יום שלם בכל הארץ הגעתי אליו נתן לי גימל ואת הטופס. היום הלכתי שוב לבית חולים התברר שאין רופא ברך הוא נמצא רק ימי שלישי וראשון ויום שלישי אין תור רק ראשון הבא. בסופו של דבר קבעתי עם הפקידה שם שאני יגיע מחר יום שלישי וינסו לדחוף אותי בכל מקרה קבעו לי תור ליום ראשון.משם הלכתי היום למרפאה איזורית שם הרופא רק צעק והתעצבן עליי שאני ממשיך לבוא אליו ולא לרופא יחידה שלי( אני גר בירושלים ומשרת בצריפין) הסברתי שאני סובל מכאבים ולא יכול ליישר ת´רגל ואין מצב שאני חוזר לשם שוב פעם...אמר שלא מעניין אותו מבחינתו שאני אהיה נפקד... כרגע חזרתי לבית בלי גימלים על היום..לא יודע ולא איכפת לי מה אומרים בבסיס... אני מפחד ללכת מחר לבית חולים ולא יוכלו להכניס אותי ואז אין לאן לפנות..אני פשוט סובל 8 ימים רק מריצים אותי ממקום למקום לקחתי מוניות אח שלי הסיע אותי עד צריפין בשביל ההפניה הכל ואין כלום מקבל יריקה מכל המערכת המחורבנת הזאת..בבקשה מי שיכול לעזור שיסביר מה לעשות.. מזה אומר שלא חזרתי לבסיס היום.. אם אני יכול להתלונן על משהו.. כל דבר שיוכל לעזור לי
תודה

15:36 | 8/1/2005  יאוש טוטלי מכל הרפואה הצבאית - מיואש     
18:26 | 8/2/2005    האם הרופא נתן לך איזשהי השערה מה זה יכול להיות? - הילה