נשלחה על ידי:
חייל מוטרד
נושא: פסוריאזיס.... בתאריך: 19/7/2005 20:53
תוכן ההודעה:
שלום....לפני כמה חודשים שאלתי בפורום זה ולאחר מתן התשובה לי התחלתי בתהליך ארוך...
היני חולה פסוריאזיס....זוהי מחלת עור...
במהלך החודשים האחרונים הייתי בביקורים אצל רופאים...ובמהלכם הביאו לי פטורים ללבישת מדי כותנה לשירות ונעלים פתוחות לחצי שנה(הקל עלי)...כמו כן קיבלתי טיפול בים המלח למשך שבועים על חשבון הצבא(למען כול אלה שלא יודעים וחולים בפסוראיזיס...הרופאים אינם יידעו אותכם על טיפול זה...הוא יקר אבל הוא אחת מהטיפולים הכי טובים במחלה זאת...הינכם זכאים על פי חומרת המצב לשבועים בחצי שנה טיפול בים המלח)...
היני משרת בטייסת של חיל האוויר....ולאחר הוצאת הפטור הקצינים שהיו מיודעים לבעיותי הכניסו אותי למשרד ואני עכשיו על תקן עציץ...בערך.......ברצוני לפסול מקצוע וכמו כן בקשת הורדת פרופיל על החמרה של המחלה(קיבלתי פרופיל 72 עוד בגיוס שלי סעיף ליקוי הוא על פסוריאזיס)...
כמו כן רציתי לשאול אם אני יכול לבקש שחרור מצה"ל....אני לא מסתדר עם החוקים של צה"ל....ומחלתי ידועה כמחלה שנגרמת ומוחמרת מטראומות ועצבים שקורים לך בחיי היום יום....כנראה העצבים שהיו לי בצה"ל עד עכשיו הם אלה שהביאו לפיצוץ אבסורדי של המחלה בכול הגוף....הייתי מוטרד נפשית במשך הרבה זמן בגלל מחלה זו...(2 התמוטוטויות עצבים במהלך השירות עד עכשיו)..