ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  הילה
נושא: הפנייה לאוטופד
בתאריך: 11/7/2005  20:18

תוכן ההודעה:

כבר כמה חודשים שאני סובלת מכאבים בגב העליון. לפני שבועיים פניתי לרופאת היחידה שלי וסיפרתי לה על הבעייה שלי. סיפרתי לה גם שאמא שלי בצעירותה עברה ניתוח בעמוד השידרה בשל סקוליוזיס (עקמת) ושכבה תשעה חודשים בגבס. הרופאה זיהתה עקמת קלה בגב ונתנה לי דף עם תרגילים וכדורים שינסו להעלים לי את הכאבים. שאלתי אותה אם היא יכולה לתת לי הפנייה לאורטופד והיא ענתה לי "לפי דעתי כדאי שתעשי את מה שאמרתי לך במשך שבועיים ואם המצב לא משתנה/מחמיר אפנה אותך לרופא מומחה". נעניתי לתשובתה ופעלתי לפי הוראותיה.
לאחר שבועיים הכאבים החמירו וכעת יש לי הקרנות של הכאבים לכיוון הכתף והזרוע. חזרתי אליה והתלוננתי שוב אך היא טענה שאורטופד ייתן לי את אותו מענה שהיא נותנת, בנוסף היא טענה ששבועיים לא מספיקים על מנת לקבל תוצאות ושעליי להמשיך עם התרגילים ולחזור עוד שלושה שבועות. למרות שציינתי בפניה שמאוד כואב לי גם לשבת ואני צריכה להישכב אחורה מדי פעם בכדי להקל על עצמי היא אמרה לי שעליי לשבת זקוף. כרגע אני ממשיכה לעשות תורנויות שבמהלכם אני סוחבת משקל מאוד כבד על הגב שלי (אפוד עם מחסניות ונשק) ואני לא יכולה לקבל שום הקלות מאחר ואני לא מקבלת הפנייה לרופא מומחה אשר יש לו סמכות לתת לי.
האם היא יכולה למנוע ממני לראות רופא מומחה במשך כל כך הרבה זמן? האם הטיפול שקיבלתי הוא טיפול נאות?
אני יודעת שהרחבתי מאוד בשאלתי פשוט היה חשוב לי מאוד להעביר את המסר. אני מאוד מתוסכלת מהמצב שלי.

20:18 | 11/7/2005  הפנייה לאוטופד - הילה     
23:36 | 11/7/2005    לגבי המקרה שאת מתארת - מנהל הפורום    
08:12 | 7/12/2005    זה לא מזיז לאף אחד, כלום, נדה, העולם כמנהגו נוהג - אם    
17:48 | 7/12/2005       תודה - הילה