נשלחה על ידי:
ערן
נושא: יש לי דלקת פרקים ודלקת בעמוד שידרה ואגן בתאריך: 30/6/2005 16:50
תוכן ההודעה:
שלום קוראים לי ערן
יש לי פרופיל 45 רפואי...ואני סובל מדלקת פרקים חמורה..
שזה מתבטא בקושי לקום , עייפות , כאבים כרוניים ואני מטופל בנקסין כל הזמן ...
סופחתי לר.מ 2 והשבוע אני מסיים את הסיפוח לשם ( כמה אפשר לספח ?? ).. ואני חוזר ליחידה... עם פטור משמירות ( מה שהביא אותי לזה מכתחילה )...
הרופא המליץ גם על ועדה רפואית להורדת פרופיל...
עכשיו אצלנו ביחידה .. בבסיס..פטור משמירות לא פוטר אותך מלילה בבסיס... כאילו במקום להיות בעמדה יכולים לשים אותי נגיד בחמ"ל כי הבסיס שלי החליט שחמ"ל לא נחשב שמירה...
זה אומר שפעם בשבוע אני עושה לילה בבסיס ואני ער כל הלילה...בחמ"ל במקום שמירות..
אך יש בעיה גם בזה...לילה בבסיס זה לא אפשרי בשבילי...יש לי כאבים כרונים..ואני מטופל בנקסין זה משכך כאבים מאוד חזק שמרדים ומעייף
ואני לא חושב שאני אצליח להשאר ער בכלל...בין עם זה שמירה או חמ"ל או כל דבר
אף אחד לא מתייחס אלי.... אני דיברתי עם המשקית ת"ש שלי ( בנוסף להכל אני גם חייל בודד ) בקשר ללינת בית ת"ש רפואי...היא אמרה שאני יגיע ליחידה היא תטפל בזה....
השאלה מה לעשות בנתיים????
אפשר לקבול על זה שישימו אותי בחמ"ל???
אני לא מנסה לברוח מתורנויות ......אבל יש דברים שאני יודע שאני לא מסוגל לעשות....
גם בנוסף לזה שיש לנו כל בוקר ב8 וחצי מסדר בוקר וזה מאוד קשה לי להגיע לבסיס בשעה כזאת..לא כי הבסיס שלי רחוק...אלא כי עד שאני קם לוקח לי שעתיים וחצי רק לקום מהמיטה בגלל נוקשות בבוקר..בגלל הדלקת שיש לי
והרס"ר בסיס שהוא מפקד הבסיס .. לא מתייחס אלי בכלל...
המפקד שלי מבין אותי ועוזר לי .. נותן לי ימי חופש שאני צריך על חשבונו ונותן לי לצאת מוקדם מאוד מהבסיס בין אם זה ב12 או ב3
הוא מתחשב..מפקד הבסיס לא...
מה לעשות!?
כבר לפני שסופחתי לר.מ 2 התלוננתי על כאבים כרונים ולא טיפלו בי
התלוננתי בפניות ציבור...התלוננתי לקצין רפואה ראשי
יש המון תלונות שלי...על אי טיפול....
אני לא רוצה לצאת מהצבא...אני רוצה לשרת אני רוצה לדעת שאני יכול לתרום גם עם זה קצת...
אבל אם לא יטפלו בי ולא יתחשבו אני כנראה כן יצא לוועדה רפואית וכנראה שכן יורידו לי את הפרופיל אפילו כנראה ל24 לכמה חודשים..
אבל מה הלאה....??