ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  יוני
נושא: זירוז קבלת טיפול
בתאריך: 24/6/2005  18:52

תוכן ההודעה:

אני סובל כבר כ3 חודשים מיבלת ויראלית בכף הרגל, יבלת שניתן להסיר רק בהליך כירורגי
התלוננתי לראשונה על הבעייה אצל רופא היחידה, שנתן לי הפניה לרופא עור, שאותו ראיתי רק כחודש אחרי הפנייה הראשונית.
בביקור אצל רופא עור קיבלתי הפנייה לכירורגיה פלסטית וגם כדי לראות את הרופא המומחה הזה הייתי צריך להמתין כחודש.
בביקור אצל הכירורג קיבלתי הפניה לבי"ח אזרחי לביצוע טיפול הסרה של היבלת בלייזר, מכיוון שאין את המכשור המתאים במרפאות צבאיות
נתתי את הפרטים האישיים שלי, ואמרו לי להמתין שאני אקבל מכתב בדואר מביה"ח עם תור לטיפול.
בינתיים אני עדיין ממתין לתור אחרי שכבר עברו יותר מ3 חודשים מהפנייה הראשונית שלי לטיפול, בינתיים המצב מחמיר, הכאב מתגבר, אני לא מסוגל לדרוך על היבלת מה שגורם לי ללכת על צד כף הרגל כל זמן ההמתנה הזה מה שמפריע לי לתפקד במיוחד בגלל שאני בשירות קרבי.
אני חובש בתפקידי ואני מכיר איך עובדת מערכת הבריאות הצבאית ואני מכיר את הסחבת בכל מה שלא קשור לנושאים דחופים.
הבעייה שלי היא כביכול לא דחופה אבל מפריע לי לתפקד כבר מספר חודשים כי עצם התור לכירורגיה פלסטית הוא לא תור דחוף
השאלה שלי מה אני יכול לעשות כדי לגרום לאיזשהו גורם רפואי בצבא להבין את הדחיפות במצב שלי ולזרז את הטיפול בבעיה

18:52 | 24/6/2005  זירוז קבלת טיפול - יוני     
11:52 | 7/2/2005    ביטוח בריאות פרטי - אם    
18:56 | 24/6/2005    תוספת פרט ששכחתי לציין - יוני    
22:58 | 28/6/2005       ובלי קשר: - חיילת    
17:07 | 7/8/2005          איזה הודעה דיכאונית... - יוני    
17:45 | 15/7/2005             וואלה.. - חיילת    
23:57 | 15/7/2005                סתם ככה להראות עד כמה הצבא יכול לשגע... - יוני    
23:58 | 15/7/2005                סתם ככה להראות עד כמה הצבא יכול לשגע... - יוני