ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  יוגב בראון
נושא: הטובים לסיירת.
בתאריך: 5/1/2005  23:38

תוכן ההודעה:

שלום
במהלך שירותי בפלנ"ט צנחנים בשלב "טירונות יחידה" לפני חמש שנים נפצעתי בכף ידי (שהפסיקה לתפקד)תואף הושארתי עוד שבוע באימונים בלי לראות רופא.
לאחר השיחרור,החמירה אצלי הבעייה.
נכון לעכשיו במשך ארבע שנים אני משלם בעצמי על טיפולים פרטיים
מכיוון שמשרד הביטחון נתן לי נכות של 1% בלבד .
אני ממליץ לכל חייל לקרוא את עיתון "מנטה" האחרון,בתקווה שלא תגיעו למצבי.
היו שבועות במהלכם מחיר הטיפולים היה כל כך יקר,שלא יצאתי לבלות ואף לא קניתי אוכל.
אני הייתי חייל ומפקד מורעל בעורב צנחנים (לפני הצבא התאמנתי שנתיים ב"יחידה לקראת גיוס"),אך כיום אני משלם את המחיר ובקושי מצליח "להרים את הראש מעל המים" באזרחות.
אנא,אל תחזרו על הטעות שלי(או לדוגמא של חיילי השייטת),והיזהרו משירות ביחידות מובחרות,כמו שלדג,מגלן ,סיירת גולני,סיירת צנחנים דובדבן אגוז או שייטת(אלה מקרים שאני מכיר ,כמו מסע אלונקות על פיקות הברכיים בשטח 100 בסיירת גולני-כי שם באמת "אלוהים לא שומע",או מדריכי לוט"ר ש"טובים" לדיסקים בגב),כי מאוד יכול להיות שעתידכם הבריאותי ייקבע כבר בגיל19 במערכת כפויית טובה ומסוכנת,שאף פעם לא לוקחת אחריות.

הסיכוי שתראו שם רופא הוא נמוך בד"כ,ואם כן אז יווצר לכם שם של חייל עם "ויתור עצמי" ויאיימו להעיף אותכם כמו שעשו לחבריי הטובים ביותר.
אני מקווה שהצלחתי לשכנע אותכם,כמו שהצלחתי במקרה של אחי הקטן שמשרת כיום כלוחם בגדוד 932 בנח"ל וזוכה לפיקוח רפואי סביר.
יוגב בראון brownyogev@yahoo.com
טלפון:8826890 052

23:38 | 5/1/2005  הטובים לסיירת. - יוגב בראון     
07:49 | 5/2/2005    טובים לסיירת - ענת    
16:34 | 5/2/2005       בוגי יעלון - אם לחייל שנפגע בגב.