ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  מיכל
נושא: בראשון הקרוב פגישה עם קצין מיון- ממש חשוב לי
בתאריך: 19/11/2010  20:52

תוכן ההודעה:

היי!
יש לי פרופיל 64- בשל סעיף ליקוי נפשי. הבעיה הנפשית שלי בטיפול כבר מתקופת האזרחי, המצב שלי לחלוטין בסדר.
הקב"א שלי הוא 56- הכי גבוה שיש.
בתקופת המיונים לצבא נפגשתי עם קב"ן, ובראיון איתו הוא הציע לי שימליץ עליי לפרויקט שנקרא פרויקט מצוינות. הדבר היחיד שהוא אמר לי על זה היה שזה פרויקט שנועד למנוע מאנשים עם נתונים גבוהים אבל בעלי סעיפים נפשיים ליפול בין הכסאות, ושמי שנמצא בפרויקט בוחרים לו את התפקיד בפינצטה. יותר מזה לא אמרו לי בשום מקום בצבא על הדבר הזה.
הודיעו לי שנכנסתי לפרויקט (טלפון מתל השומר וקב"ן בטירונות).
במקביל, בצו גיוס שלי הופיע לי ששיבצו אותי לתפקיד חובשת בצבא. התגייסתי לפני חודש, ועשיתי טירונות במחלקה שרוב הבנות בה הולכות לקורס חובשים או סייעות לרופא שיניים. לפני 3 ימים סיימתי טירונות, וכהגיע הזמן לחלק לכולם צווי סיפוח, המ"פ לקחה אותי הצידה ואמרה לי שאני ל מקבלת צו סיוח כי הולכים לבחור לי את התפקיד בפינצטה (חזרה על המילים של הקב"ן). הצו שלי הגיע אתמול, ורשום בו שזה צו הצבה לפיקוד צפון, אני צריכה להתייצב שם בראשון, והתפקיד שלי הולך להיות פקידה במיט"ב. אמרו לי שאני אפגוש שם קצין מיון.
התפקיד היחידי שאני מעוניינת בו זה חובשת וזה ממש ממש חשוב לי!! מבחינתי זה שליחות להיות חובשת, והייתי אמורה ללכת לקורס, ואפילו ביומיים שחיכית בהם לצו סיפוח התקרו אליי כל הזמן מבה"ד 10 כי אני מופיעה ברשימות שלהם והם לא מבינים למה לא הייתי אצלם.
אתם יכולים להסביר לי מה קורה איתי עכשיו? מה זה פרויקט מצוינות? לאן ישבצו אותי? הכי חשוב לי- מה אני יכולה לעשות ביום ראשון בשביל שישלחו אותי לקורס חובשות????????????
זה ממש ממש קריטי לי, אז באמת אודה מכל הלב למי שיחזיר לי תשובה

20:52 | 19/11/2010  בראשון הקרוב פגישה עם קצין מיון- ממש חשוב לי - מיכל