ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  אחד
נושא: פרופיל רפואי
בתאריך: 24/8/2010  19:09

תוכן ההודעה:

בני טירון בקרבי סובל מכאב גב ורגל בקושי מתפקד נבדק אל ידי מומחה לעמוד שידרה וראו אצלו אגבלה בכיפוף אם כאבים . כלומר הוא לא יכול לתכופף ואם הוא מתכופף הוא בקושי מצליח להתישר. הוא נישלח לעשות בדיקת ct והיא יצא תקינה. הרופא המוחה והאופא של הבסיס שלחו אותו לועדה רפואית. ובעודה פושט לא התייחסו למגבלה שלו אלה רק לבדיקה שלמזלו הרע במקרה הזה יצא תקינה ולא הורידו לא פרופיל ואחשב הוא צריך לחזור לבסיס הטירונים בזמן שהוא סובל מכאבים לא מסוגל לקפוץ , לרוץ להרים דברים אל הגב שלו , ובשלישות של הבסיס לא מאנין אותם כלום לא המגבלה שלו ולא הכאבים שלו. מיצדם אם הועדה הרפואית לא הורידה לו פרופיל אז הוא בסדר ונאמר לו שבצבא יש ספר אם קודים רפואים שלכול בעיה יש קוד ולפי זה הם עובדים. יופי בני הוא סתם מספר בצבא, והבעיה שלו היא מספר וללא טיפול . אני לא מבין את הצבא אם בדיקה אחת תקינה וראים שיש בעיה זה סימן שאין כלום .באזרחות אם יש בעיה ולא מוצאים בדיקה אחת ועדיין סובלים מכאב ממשיכים לחפץ את בעיה ולא מניכים לזה כך. אני לא יודעה למי לפנות ? אני לא מוכן שבני ישלם בבריאות שלו. מה האחריות שהם לוקחים אל עצמם. מה עושים במצב כזה ? אולי משהו יודע איך להתקשר עם מפקד בא"ח של שיבטה. כי דרך היחידה לקשר איתו זה דרך מייל. ואני הייתי רוצה לפנות באופן אישי.

19:09 | 24/8/2010  פרופיל רפואי - אחד     
13:52 | 29/8/2010    שלום לך, קרא את התשובה שנתתי לפונה וו מעלייך.  - 4U    
03:45 | 30/8/2010       פרופיל רפואי - אחד