נשלחה על ידי:
.
נושא: בירור מיגרנות
בתאריך: 7/3/2010 03:19
|
|
תוכן ההודעה:
שלום,
אני סובלת מזה זמן רב ממיגרנות שאף פעם אל אובחנו,כי כל הרופאים היו בטוחים שזה בגלל הלחץ של הלחץ של הלימודים,טירונות,קורס וכאלה..לאחר כמה חודשים בסדיר,שההתקפים לא עברו ואף התחזקו,נוירולוג אבחן מיגרנות,אבל הוא שלח אותי למספר בדיקות כדי לשלול כמה דברים,על מנת לקבל את האבחנה הסופית. עד אז הוא נתן לי פטור זמני ל- שעות שינה ןמנוחה בזמן התקף. עכשיו הבעיה היא שאני בקרוב צריכה לצאת לאבט"ש,ואינ מקבלת התקפים בתדירות של 3-4 פעמים בשבוע שפשוט משתקים אותי לגמרי,בזמן התקף באמת שרק בא לי למות.לפי מה שהוא רשם אני חייבת לקבל מנוחה בזמן התקף,אבל באבט"ש מי יבוא להחליך אותי הרי?ומה יהיה עד שיבואו להחליף אותי,כי שאני בהתקף אני כבר ממש לא מתפקדת..בנוסף חשיפה ממושכת לשמש,במיוחד בחום של עכשיו ממש מעוררות אצלי התקפים,ויש סיכויים מאוד טובים שאני אקבל התקף באמצע שמירה,ולהקפיץ כל פעם מישהו זה ממש לא לעניין,וששאלתי אותו לגבי פטור מחשיפה ממושכת לשמש,הוא אמר לי שאין כזה פטור (למרות שאני יודעת שיש..) ואין מה לעשות..
עכשיו,אני ממש חסרת אונים,אני לא יודעת מה לעשות.מה שגם בהתקפים אני לא יכולה לסבול שום אור או רעש ואני כל דקה צריכה להקיא,ומן הסתם באבטש לא יתאפשרו לי התנאים שאני צריכה,ואני באמת לא יודעת איך אני אעבור את זה,אם בכלל..
מה עושים במצב כזה? האם הרופא יחידה אולי יוכל להביא ליפטור זמני לעבודה משרדית עד שאני אגיע שוב לנוירולוג? כי עד שאני אעשה את כל הבדיקות ואצליח להשיג שוב תור לנוירולוג ייקח זמן..
אז,יש משהו לעשות עם זה?כי אני באמת לא רואה את עצמי מצליחה לעבור את זה,ואני ממש לא יודעת מה לעשות...אני חייבת עזרה! : (
|
|
|
|

|
03:19 | 7/3/2010 |
בירור מיגרנות - .
|
|