ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  ג´וני
נושא: קרפ פעילה
בתאריך: 15/4/2008  23:32

תוכן ההודעה:

שלום זה כבר 3 פעמים שביקרתי אצל רופא מומחה והוא המליץ לי על עבודה משרדית למשך השירות וקיצור שעות עבודה ביום...
ניגשתי למפקד מרפאה אצלי בבסיס והוא טוען שאין כאלה פטורים קבועים למרות ההמלצה מהרופא המומחה, וניסתי להסביר לו שיש כאלה פטורים קבועים. הוא אמר לי שהוא מעביר את זה לגורמים מעליו לראות מה אפשר לעשות בנידון.. היום הוא אמר לי שאי אפשר לאשר את הפטורים או משהו בסגנון .. קיצור בלאגן..
התחלתי להתווכח איתו להסביר לו שאם אני לא יקבל את הפטורים זה באמת יסכן לי את הבריאות.. בקיצור הוא אמר שהוא יבדוק את זה ויחזור אלי בתשובה.
במכתב המרופא המומחה הומלץ על וועדה רפואית וקרפ פעילה.. בוועדה רפואית כבר הייתי , עכשיו נשאר רק לאשר את ההקלות כי בסוף לא יכלתי להוריד פרופיל כי זה היה להשאיר את הפרופיל שלי הקיים או 21 וממש לא רציתי.
בכל מקרה הבנתי שאני יכול לפנות עצמאית ל קרפ פעילה בצריפין נגיד ודרכה להגיש את הבקשה.
רציתי לדעת כמה זמן אורך הסיפור הזה? בדרך כלל מאשרים את הבקשה? מתי אפשר לפנות ל קרפ פעילה שם? איך ניתן לזרז את התהליכים כי מדובר במצב שהוא ממש דחוף??

23:32 | 15/4/2008  קרפ פעילה - ג´וני     
16:57 | 20/4/2008    מישהו? - ג´וני    
14:35 | 21/4/2008    ג´וני... - מיקי    
06:27 | 27/4/2008       יש לי פרופיל 64 - ג´וני    
10:41 | 5/3/2008          רק דרך רופא היחידה... - מיקי