נשלחה על ידי:
דניאל
נושא: פרופיל רפואי לא מתאים
בתאריך: 27/2/2005 16:18
|
|
תוכן ההודעה:
שלום רב,
הייתי מעוניין לקבל מאתרכם ייעוץ בנושא מסויים.
אז ככה,
לפני מספר חודשים התגייסתי ושובצתי בבסיס פתוח בתפקיד מסויים.
יחד איתי שירת חייל נוסף, לא באותו התפקיד שאני מילאתי, אך באותה היחידה.
המפקד של שנינו הכיר בתפקיד שהוא עשה כתפקיד "שוחק" יותר שדורש יותר כ"א, והחליט "לנדב" גם אותי לקחת חלק מהפעילות של החייל הזה...
כל זה קרה לפני מספר חודשים.
עוד מההתחלה היחסים בינינו לא היו מזהירים כ"כ. אי אפשר היה לומר שהיינו ביחסים טובים, ונוצר אצלי הרושם שהוא רק מחפש איך להתחמק מאחריות ולדפוק אותי יותר.
לפני כמה שבועות אני מגיע למשרד, ורואה שהוא לא הגיע.
לאחר בירור קצר אצל המפקד התברר לי שכמה ימים לפני הוא היה בוועדה רפואית והוריד את הפרופיל שלו ל-45, וגם קיבל פטור מהתפקיד שאותו הוא עשה.
בכך למעשה, הוא זרק את כל האחריות שהייתה מוטלת עליו עליי, והמצב שנוצר הוא שאני מבצע למעשה שני תפקידים, כשאחד מהם לא הייתי אמור לעשות בכלל!
עכשיו, מילא היה מוריד פרופיל על בעיות שיש לו באמת. במצב כזה ברור שלא הייתי בא אליו בטענות, אבל העניין הוא שהפרופיל שלו ירד על שקרים, שקרים ושקרים, ואני בטוח בכך לחלוטין.
רציתי לדעת אם כן, מה אני יכול לעשות במצב הזה?
אני יכול לקבול אותו איכשהו? אם כן, על איזו סיבה?
אמנם היחסים בינינו לא טובים ממש, אבל עדיין אני מעדיף שלא לפתוח כנגדו חזית מבלי לדעת שאני הולך לזכות בה.
בתור חייל אין לי גישה מן הסתם אל הסעיפים הרפואיים שלו בדרכים המקובלות (מטעמי סודיות רפואית, אך בכך זאת אני יודע מה סעיפיו...), ולכן, עפ"י החוק היבש אני לא יכול "לדעת" על מה הוא הוריד את הפרופיל, אבל יש עדיין מה לעשות במצבי?
יש דרך להוכיח שמה שכתוב בתיק זה לא מה שיש במציאות?
תודה!
|
|
|
|

|
16:18 | 27/2/2005 |
פרופיל רפואי לא מתאים - דניאל
|
|
00:11 | 1/3/2005 | פרופיל לא מתאים - צוות הקשב |
|