ניווט מהיר - בחר/י פורום:   הטיפול הרפואי בצה"ל | זכויות חיילים ות"ש | נושאים כללים | שיח מילואימניקים

פורום הטיפול הרפואי בצה"ל - צפיה בהודעה

נשלחה על ידי:  י´
נושא: אי קבלת המלצה על טיפול רפואי
בתאריך: 2/12/2005  20:01

תוכן ההודעה:

לפני כחודשיים נפלתי על הגב.זה היה יום ה´.והייתי אמור לסגור שבת.הלכתי לבסיס כמו שהייתי אמור ושם פניתי לרופא היחידה ששלח אותי למיון.במיון קיבלתי 3 ימי ג´ לאחר צילומים.כשאמרתי זאת למפקד שלי הוא אמר לי לחזור לבסיס ולאשר את ימי הג´ אצל רופא היחידה.הוא לא אמר לי שיש לי ברירה וללכת הביתה ישר ממיון.כי לאחר מכן הבנתי שמתחת ל-7 ימי ג´ אין חובה לאשר אצל רופא היחידה. רק מעל 7 מאשרים בר"מ 2.חזרתי לבסיס בידיעה שהמפקד שלי ממש לא רוצה שאני ילך הביתה.הלכתי לרופא היחידה שביטל לי את שלושת ימי המנוחה בבית ובמקום זה קבע לי יום מנוחה בבסיס ופגישה למחרת בבוקר שוב פעם עם רופא היחידה.יש לציין שהשעה כבר היתה בערך 7-8 בערב.למחרת הלכתי לרופא היחידה שנתן לי שני ימי מנוחה בבסיס.שישי ושבת.האם נעשה כאן דבר לא כשורה? אני חושב שהמפקד שלי דיבר עם הרופאים ואמר להם לא לשחרר אותי הביתה אבל זה דבר שאני לא יכול להוכיח.שמעתי אותו בשיחה עם הרופא שנתן לי ב´ ופגישה בבוקר.הוא שאל אותו בטלפון מה הוא נתן לי.האם מותר לו לעשות כדבר הזה?

20:01 | 2/12/2005  אי קבלת המלצה על טיפול רפואי  - י´